DRUGI O NAMA

Kada radimo brending za uspešne preduzetnike, osećamo posebnu odgovornost.

Dušan Marković – Vlasnik kompanije LevelUP
Naš poslovni prostor se sada znatno razlikuje i da, daleko premašuje moja očekivanja. U preduzetništvu vizualna predstava brenda je apsolutno neophodna i automatski stvara kredibilitet brenda kod klijenata. Želeo bih da zahvalim kompaniji NS reklamdžija na proizvodnji i montaži odličnog 3D znaka visokog kvaliteta u tako kratkom roku. Zaista za svaku preporuku…

Uvek smo prijatno iznenađeni kada se ne ustručavate da istaknete da dobro radimo svoj posao.

Jasmina i Vitomir Jovanović – NS Glass
Izuzetno nam je drago što smo za potrebe firme odlučili da radimo apsolutno sve reklame kod NS reklamdžije. Zaista je sjajno sa kojom lakoćom, kvalitetom i garancijom radi njihov tim. Bili su brzi, uljudni i veoma korisni. Pomogli su mi da u potpunosti obnovimo brend. Iako smo bili zabrinuti da to ne bude urađeno na vreme, NS reklamdžija je razbio sva očekivanja i zato opet biramo njegove usluge.

Uvek je zadovoljstvo da odgovorimo na zahteve klijenata koji posluju u različitim branšama

Vlada Bobar – Vlasnik kompanije Bobar Beška

Otkad poslujemo sa NS reklamdžijom naši rezultati u prodaji su znatno porasli i sada mogu sigurno da osetim da je naš brend prepoznatljiv. Brzina, način i kvalitet izrade svakog dizajna koji smo zamislili me je ubedio da već 10 godina biram baš ovu firmu za sve potrebe reklamiranja svog poslovanja.