ISKORISTITE NEVEROVATNIH 35% POPUSTA DO KRAJA JUNA

U toku je AKCIJA usluge – brendiranje vozila, a sada je i PRAVO vreme da je iskoristite – evo i zašto:
Brendiranje vozila je najisplativiji vid reklamiranja Vašeg proizvoda ili usluge i veoma bitan segment kod svih kompanija koje žele da se promovišu tako što će svoje službeno vozilo pretvoriti u reklamu na točkovima!
Ukoliko je već nemate, možda bi trebalo da razmotrite i ovo:
Firmino vozilo je ceo dan u pokretu i to je mobilna reklama koja je vidljiva za najširi deo populacije. Na taj način se približavate svojim klijentima i pojačavate prisustvo svoje kompanije na tržištu.

Autografika ima brojne prednosti kod reklamiranja.

·  mobilna reklama je dinamična i pokretljiva i privlači pažnju prolaznika i vozača
·  grafika je u visini očiju pa je lako uočljiva
·  cena je izuzetno povoljna i reklama traje godinama
·  limarija i boja vozila su zaštićeni od spoljašnih uticaja
·  pokretna reklama povećava svest ljudi o vašem brendu

NS Reklamdžija vam nudi usluge profesionalnog dizajna autografike: automobila, kombija, dostavnih vozila, kamiona, svih vrsta autobusa.

Radimo presvlačenje kompletnog vozila ili pojedinih delova, najkvalitetnijim folijama na tržištu, pa ako ste razmišljali da promenite boju kola to vrlo lako možete učiniti uz našu pomoć.

Grafička rešenja za autografiku, tj. brendiranje vozila mogu biti raznovrsna. Autografika se može štampati na osnovu vaše pripreme za štampu ili se kompletno rešenje može pronaći kod nas. Naš tim grafičkih dizajnera je spreman da izađe u susret svim zahtevima klijenata u vezi sa brendiranjem vozila.
Brendiranjem vozila, tj. autografikom se mogu postići razni marketinški efekti, bilo da je u pitanju stacionarno vozilo ili se ono stalno kreće.
Pripremili smo vam 35% popusta na uslugu autobrendiranja do KRAJA JUNA.

Kontaktirajte nas da vašu ideju pretvorimo u kvalitetnu reklamu! Pozovite 0638012528