Brendiranje vozila – autografika

Novi Sad, Beograd, Subotica, Zrenjanin

+381 63 801 25 28 

Brendiranje vozila je najisplativiji vid reklamiranja Vašeg proizvoda ili usluge i veoma bitan segment kod svih kompanija koje žele da se promovišu tako što će svoje službeno vozilo pretvoriti u reklamu na točkovima! Ukoliko je već nemate, možda bi trebalo da razmotrite i ovo:
Firmino vozilo je ceo dan u pokretu i to je mobilna reklama koja je vidljiva za najširi deo populacije. Na taj način se približavate svojim klijentima i pojačavate prisustvo svoje kompanije na tržištu.

 

BRENDIRANJE SLUŽBENOG VOZILA

POVEĆAJTE VIDLJIVOST POSLOVANJA

 

Autografika ima brojne prednosti kod reklamiranja.

· mobilna reklama je dinamična i pokretljiva i privlači pažnju prolaznika i vozača
· grafika je u visini očiju pa je lako uočljiva
· cena je izuzetno povoljna i reklama traje godinama
· limarija i boja vozila su zaštićeni od spoljašnih uticaja
· pokretna reklama povećava svest ljudi o vašem brendu

Pripremili smo vam 35% popusta na uslugu autobrendiranja do KRAJA SEPTEMBRA.

Kontaktirajte nas da vašu ideju pretvorimo u kvalitetnu reklamu!

 

Pozovite +381 63 801 25 28

Brendiranje auta i vozila – cena

NS Reklamdžija vam nudi usluge profesionalnog dizajna autografike: automobila, kombija, dostavnih vozila, kamiona, svih vrsta autobusa. Za brendiranje automobila, brendiranje auta, brendiranje kamiona ili autobusa, brendiranje kombija i svih vrsta vozila koristimo samolepljive autofolije koje se koriste za parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila.Radimo presvlačenje kompletnog vozila ili pojedinih delova, najkvalitetnijim folijama na tržištu, pa ako ste razmišljali da promenite boju kola to vrlo lako možete učiniti uz našu pomoć.

Grafička rešenja za autografiku, tj. brendiranje auta mogu biti raznovrsna. Autografika se može štampati na osnovu vaše pripreme za štampu ili se kompletno rešenje može pronaći kod nas. Reklamne nalepnice za automobile mogu biti mat, polusjajne ili sjajne PVC folije koje su otporne na različita fizička oštećenja.Naš tim grafičkih dizajnera je spreman da izađe u susret svim zahtevima klijenata u vezi sa brendiranjem vozila.
Brendiranjem vozila i auta, tj. autografikom se mogu postići razni marketinški efekti, bilo da je u pitanju stacionarno vozilo ili se ono stalno kreće.

Više o autografici i brendiranju vozila pročitajte u tekstu Istaknite vašu kompaniju kroz brendiranje vozila na našem blogu.

Pozovite nas da se dogovorimo oko cene brendiranja automobila i učinimo vaše poslovanje vidljivim.

Brendiranje vozila, autografika, ns reklamadžija

BRENDIRANJE KOMBIJA I KAMIONA

Naziv klijenta: Link Line, Novi Sad

Kategorija: Štampa velikih formata

Opis projetka: Autografika