Fototapete, štampa ceradi i mešu

Novi Sad, Beograd, Subotica, Zrenjanin

+381 63 801 25 28

Štampa na ceradi i mešu i izrada reklamnih banera spada u oblast digitalne štampe velikih formata. Reklamne cerade služe za oglašavanje i reklamiranje, povećavajući vidljivost određenog proizvoda ili usluge. Reklame na ceradi i mešu, baner platno i perforirana cerada, najveću primenu imaju u spoljnim outdoor reklamama i oglašavanju i koriste se kao reklame na zidovima, orgadama, lokalima ili za prekrivanje gradilišta i fasada.

U izradi reklama na ceradnom ili meš platnu, čvrstom ili elastičnom platnu, koristimo digitalnu štampu visokog kolora, koja je jasna, visoke rezolucije i sa jakim bojama. Zbog prirode spoljnih reklama, reklamni baner i reklame su otporne na različite vremenske uslove poput vetra ili kiše. Baner platno, ceradno ili meš platno je dugotrajno i otporno na različite vremenske uslove i uV zračenja. Perforirana cerada sa rupicama i PVC cerada zato imaju višestruku namenu. Ceradni baneri velikih formata se dodaju ojačavaju metalnim alkicama, aluminijumskim i metalnim prstenovima (ringlice) kojima se ojačavaju. Nakon izrade, pakuju se u rolne, lako se transportuju i montiraju. U odnosu na veličinu reklame, kao i dimenzije platna na kome se vrši digitalna štampa, formira se i cena koja varira od usluge do usluge.

Pored spoljašnjeg brendiranja, PVC baneri i cirade i štampanje na poliester materijalu se takođe koristi za unutrašnje brendiranje doprinoseći vizuelnoj prepoznatljivosti.

Dugogodišnje iskustvo i profesionalni pristup u izradi reklama čine NS Reklamdžiju jednim od vodećih kompanija u oblasti izrade svetlećih reklama. Pozovite nas da kako bismo vaše poslovanje učinili prepoznatljviim.

FOTOTAPETE

ŠTAMPA NA CERADI

ŠTAMPA NA MESH PLATNU

Pored štampe na ceradi i mešu,  pogledajte i ostale naše usluge – 3D slova, svetleći displeji i izrada reklama, totem reklame, brendiranje vozila – autografika, brendiranje izloga.