Brendiranje izloga

Izrada natpisa i brendiranje izloga lokala | Beograd, Novi Sad, Subotica, Zrenjanin

+381 63 801 25 28 

Brendiranje izloga je jedan od najzastupljenijih načina reklamiranja i postaje sve popularijiji način oglašavanja kako kod velikih firmi, tako I kod malih preduzeća i lokala.

Brendiranje izloga i lokala se vrši lepljenjem različitih folija na staklo. Visoko kvalitetna digitalna štampa, dizajn i izrada čini da reklame na izlogu budu jedinstvene – omogućavajui da vaše poslovanje bude prepoznatljivo I vidljivo.

Brendiranje objekata reklamnim folijama – cena

Folije za izloge koje se koriste za brendiranje objekata se mogu lepiti na celu površinu stakla ili samo na određenu deo. U zavisnosti od toga da li se radi o potpunoj ili delimičnoj grafici, razlikuju se i cene brendiranja izloga i izrada natpisa za firme.

Sa velikim iskustvom u visoko kvalitetnoj digitalnoj štampi PVC folija za izloge, peskirnih, rupičastih, sjajnih i mat folija  u Beogradu, Novom Sadu, Kikindi,  Subotici, Zrenjaninu I drugim gradovima širom Vojvodine, NS reklamdžija se pozicionirao kao jedan od najboljih.  Pozovite nas da se dogovorimo oko cene i zajedno učinimo vaše poslovanje vidljivim.