IZRADA 3D SLOVA

+381 63 801 25 28

Izrada 3D slova kao vrsta svetleće reklame omogućavaju jedinstven izgled na vašoj radnji, fabrici, kafiću ili preduzeću i odaje utisak da ozbiljno razmišlajte o svom poslu i načinu na koji se predstavljate ostatku sveta. Mogu da se prave u različitim dimnezijama i oblicima i od različitih materijala – stirobur slova, slova od pleksiglasa ili klirita.

3D efekat ističe sliku ili natpis i privlači pažnju potencijalnih kupaca. Velika 3D svetleća slova mogu biti različitih oblika, veličina, fontova i završnih slojeva kako bi se stvorila jedinstvena porudžbina.

Dizajn 3D reklame može biti različit i upotpunjen na razne načine – od jednobojne ili višebojne boje do specijalnih efekata kao što su LED osvetljenje, pozadinsko osvetljenje itd.

3D reklamna slova mogu se klasifikovati u dve vrste po materijalu kojim se izrađuju: 3D slova od stirodura i 3D slova od pleksiglasa. Svaki od ovih materijala daje sjajnu završnu obradu vašoj 3D reklami.

Više o svetlećim slovima i 3d reklama pročitajte u našem blog postu “Kako 3D reklama može da istakne vaš biznis”.

Sa bogatim iskustvom u izradi reklama u Srbiji i inostranstvu i po cenama prilagođenim vašim potrebama, izrađujemo personalizovana 3D slova. Kontaktirajte nas.