IZRADA TOTEM REKLAMA

NS Reklamdžija u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu

Totem reklama omogućavaju potencijalnim kupcima da vas lako pronađu i shodno tome, pomažu vam da privučete pažnju većeg broja kupaca. Napravljene su za gledanje iz različitih uglova i daljina.

Izrađene su od različitih podloga, a mogu biti jednostrane, dvostrane ili čak zakrivljene. Pored toga, postavljanje totemske table na istaknutom mestu pored puta osiguravaju da vaš brend i poruka budu vidljivi svakom pešaku i vozilu koji prolazi.

Totem reklame takođe mogu biti osvetljene, osiguravajući da ostanu vidljive u toku noći i po lošem vremenu. Totem reklame u proizvodnji NS reklamdžije mogu biti bilo koje veličine koja vam je potrebna. Izaberite jednostrani ili dvostrani, zakrivljeni, ravni, trouglasti ili potpuno prilagođen znak.  Nema ograničenja u veličini tetom znakova koje možemo da napravimo.Takođe, totemi semogu napraviti od mnogih materijala, uključujući: albound i alumnium.

Ako treba da privučete interesovanje usputnog saobraćaja ili pokažete posetiocima gde mogu da vas pronađu, totem reklame su jedna od najboljih opcija koje možete izabrati. Shvatamo da su vaše potrebe jedinstvene, zato uzimamo u obzir vašu ciljnu klijentelu i lokaciju kada se savetujemo o odgovarajućim natpisima. Totem reklame su investicija koja ima najviši procenat povraćaja ulaganja i 100% pomaže u privlačenju novih kupaca.

Više o totem reklama možete pročitati u tekstu Najbolja reklama za firmu – svetleće totem reklame na našem blogu.