SVETLEĆE REKLAME I DISPLEJI BEOGRAD

Svetleće reklame i displeji predodređeni su za povećane uticaja brenda. Svetleće reklame i displeji ističu vidljivost i prikupljaju pažnju i predstavljaju pravi magnet za sve potencijalne klijente!

Sa velikim iskustvom u izradi svetlećih reklama u Beogradu, Novom Sadu i šire, NS reklamdžija se kao firma za svetlece reklame dugi niz godina bavi proizvodnjom svetlećih reklama i svetlećih displeja koji su idealno rešenje kojim ćete povećati uticaj svog brenda i poslovanja gde god da se nalazite.

Ovaj visokokvalitetni sistem koristi se za maksimalan uticaj i isticanje vašeg brenda.
Poslednjih godina, svetleći reklamni displeji su se brzo popularizovali, uglavnom zbog svojih mnogih prednosti poput:

  • velike osvetljenosti
  • niskog napona
  • male potrošnje energije
  • jednostavne instalacije u velikim razmerama
  • dugog životnog veka
  • otpornosti na udarce
  • kvalitetnih performansi

Svetleće reklame Beograd – vrste i cena izrade

Svetleće reklame, LED rasveta i neonske reklame,  kao i alubond reklame predstavljaju različite vrste reklama koje mogu uticati na povećanje vidljivosti vašeg brenda. Od vrste kao i od dimenzija izrade svetlećih reklama, zavisiće i njihova cena.

Dostupna su dva tipa izrade svetlećih reklama i displeja: jednostrani i dvostrani svetleći displeji.

Jednostrani displej je idealno rešenje za oplemenjivanje monotonog unutrašnjeg prostora. Prema statistici mnogi posmatrači vide ih kao deo enterijera i često se zagledaju u njih.

Za preduzeće na uglu idealan je svetleći displej, jer prilikom skretanja vozači svakako gledaju u stranu. Ukoliko želite da istaknete ime brenda i u isto vreme uputite na njegovu lokaciju – jednostrani displeji su sjajan izbor.

Od najužih ulica do najširih saobraćajnica Beograda i Novog Sada, spoljne reklame se gotovo mogu naći na svim krajevima sveta. Ljudsko oko je naviklo na njih, ali uprkos tome, dvostrani displeji su reklame koje su i dalje orijentiri prolaznika i nešto na šta često obraćaju pažnju.

Izaberite reklamu koja će govoriti umesto vašeg brenda i povećavati doseg potencijalnih kupca.

Istaknite svoj posao uz pomoć jednostranog ili dvostranog displeja i neka svaki prolaznik zna za vaš biznis.

Kontaktirajte nas da vašu ideju pretvorimo u kvalitetnu reklamu!