Reklamiranje firmi kroz primenu svetlećih displeja

Reklamiranje firmi kroz primenu svetlećih displeja je verovatno jedan od najboljih načina da reklamirate svoj biznis i prodate svoj proizvod. U marketingu, ovi displeji su sjajni za privlačenje pažnje kupaca koristeći grafiku i iluminaciju.

Ovaj moderan proizvod sigurno može da istakne vaš brend, omogućavajući vam da brzo i efikasno privučete pažnju prolaznika i promovišete vašu željenu poruku.

Sada možete iskoristiti moć tehnologije i ostati ispred svoje konkurencije primenom najnovijih modernih svetlećih displeja.

Ukoliko niste ubeđeni u njihovu uspešnost, postoje dovoljno veliki razlozi zašto su baš displeji vaš izbor za 2021 godinu.

Svetlosno orijentisani displeji privlače pažnju

Pre svega, jedno od najimpresivnijih benefita ovih modernih uređaja je upotreba svetlih displeja koji privlače pažnju.

Displej pun piksela može da prikazuje kompilaciju sa vašim proizvodima ili uslugama omogućavajući prolazniku da se prepusti jednom sasvim novom svetu.

Dinamični, svetli displej pristaje perfektno uz bilo kakvu vrstu događaja, od studentskih i biznis sajmova do prodajnog mesta ili maloprodaje.

U poređenju sa tradicionalnim bilbordom koji dolaze sa malom količinom sijalica, ovi moderni displeji projektuju jak, zanimljiv kontrast koji će privući pažnju vašeg klijenta veoma brzo i kao takvi su najbolje rešenje za reklamiranje firmi.

Veliki izbor kreativnih prilika

Možete korisititi isti uređaj na raznim događajima i prezentacijama, prikazujući jedinstvene programe, videe i slike koje ste pripremili pre toga za taj jedinstveni događaj.

Sve što treba da uradite jeste da izaberete pravu reklamu za vaš proizvod.

Kompletna kontrola nad onim što prezentujete

Ovo je opet još jedan od benefita korišćenja svetlećeg displeja. Možete da ponudite bilo koju informaciju koju želite, bez da se priklanjate određenim pravilima postavljenim od strane drugih.

Minimalno održavanje i reklamiranje firmi

Održavanje ovih uređaja je prilično novčano efektivno. Digitalni bilbordi su prilično otporni na dugotrajnu štetu. U vezi sa tim, tradicionalni bilbordi uključuju laku armaturu i vinil, što su materijali teški za saradnju. Ovo svetleće displeje čini odličnim izborom za reklamiranje firmi.

Moderna displej tehnologija traje duže i mnogo je lakša za održavanje.

Duži životni vek

Dok obično fluorescentno svetlo može da traje 10,000 sati , displej svetlo traje 50,000 sati. Displej svetla ne samo da duže traju, takođe su i kvalitetnija.

Kada počnu da propadaju, samo postanu slabiji, ali i dalje nastavljaju da rade. Sa druge strane, fluorescentna svetla i druge vrste svetlećih reklama prestaju da rade u potpunosti.

Očekujte da će vaš svetleći displej da traje mnogo duže nego neki drugi modeli i da će da preživi test vremena.

Eko orijentacija

Poslednji benefit korišćenja svetlećih displeja je taj da dolaze sa nižim nivoom emisije ugljendioksida i ostalih komponenti baziranih na ugljeniku usled niže potrošnje energije i boljih materijala od kojih se sastoje.

Ovi uređaji ne sadrže živu, što je slučaj sa fluorescentnim svetlećim tubama, a takođe i traju duže.

Šta su zapravo svetleći displeji?

Svi smo čuli za izraz “ Prvi utisak je najvažniji” i svi znamo da se izložbeni dizajn u saradnji sa marketing strategijom fokusira uglavnom na davanje izvrsnih prvih rezultata.

Konstantan napredak tehnologije ima veliku ulogu u kontribuciji novim trendovima u izložbenom sektoru.

U poslednje vreme, prisustvujemo sve većem obilju tehnoloških rešenja koje se prilivaju u ovaj sektor kako bi ili zamenili stare štampane poruke ili podstakli povećanu angažovanost nudeći interaktivne poruke.

Neki od ovih uređaja uključuju banderašice, dvostrani displej, jednostrani displej…

Realnost je da najznačajniji napredak u poslednjim godinama predstavlja prosvetljavanje poruka u izložbenoj industriji.

Iako svetleće poruke nisu ništa novo, jednostavnost onoga što je dostupno danas je ono što povlači trendove.

Sa neograničenom selekcijom hardvera u kombinaciji sa lakoćom instalacije, izlaganje nikad nije bilo lakše.

U 2021– toj, svetleći displeji i banderašice za korišćenje u izlaganju, iskustvenim i korporativnim izlozima, sve su dostupniji i pristupačniji nego što možete zamisliti.

Banderašice i reklamiranje firmi

Banderašice su ultimativni modularni fabrički sistem na današnjem marketu. Ostavljaju vam prostora da dizajnirate do sitnih detalja svoj brend za bilo koji događaj.

Sa tehničke strane, njihov oblik i tekstura su uređaji nove generacije kada se radi o okviru i sistemu po kojem su rađene.

Takođe nude brzu i efikasnu instalaciju na terenu koja može biti korišćena i postavljana iznova i za buduće lokacije.

Nude širok dijapazon vizuelnih displeja koji maksimalizuje vaš prostor za vizuelni identitet i dozvoljava vam da ga proširite na strukture van okvira.

Modularni okviri su robusne konstrukcije i napravljeni su od plastike kako bi se smanjila težina.

Ovaj sistem omogućava da se bez alata postigne izgradnja i raspad i da sistem ostane jednostavan i bez muke.

Sa svim različitim medijima za reklamiranje koji postoje, može biti teško odabrati pravu aplikaciju koja će vizualno biti efikasna u privlačenju pažnje, a da istovremeno ostane ekonomična.

Banderašice su dostupne da postignu upravo to. One takođe nude nebrojene prednosti u odnosu na tradicionalne aplikacije za štampanu reklamu.

Imaju moderan izgled i prikazuju reklame koje publika primećuje.

Promena teksta ili natpisa na Banderašici je takođe jednostavan postupak koji se može postići uz minimalan napor ili umeće.

Oko grafike su izrađene ivice čiji je materijal dovoljno rasklopiv i prenosiv kako bi omogućio efikasnu raspoloživost svim klijentima.

Ova vrsta reklama je mnogo manje glomazna od tradicionalnih fizičkih medija, sa mnogo nižim troškovima izrade od većih i glomaznijih reklama.

Ne samo da su troškovi isporuke niži, već je i rizik od oštećenja smanjen na minimum.

Banderašice kao alatka za vašu promociju su bez muke i alata prenosivo i isplativo rešenje koje održava integritet vašeg brenda.

Dvostrani displej

Iskusite istinsku marketinšku kampanju koja će zasigurno osvetliti vaš sledeći prostor,uz sve potencijale dvostranog displeja.

Ovi displeji su deo onoga što zovemo neumoljivi fokus na istraživanje i razvoj proizvoda kako bismo vam doneli najnovije tehnologije danas.

Dvostrani displej će vas zasigurno izdvojiti od svih ostalih kampanja sa kolekcijom oblika predstavljenih kroz varijacije naših dvostranih displeja.

Trenutno u ponudi imamo veliki broj i varijetete dvostranih displeja, odličnog kvaliteta i izdržljivosti.

Njihova konstrukcija je definitivno deo sledeće generacije displeja, uz materijal od kojeg su sastavljene obezbediće vam strukturni integritet zajedno sa sposobnošću postizanja maksimalne prenosivosti.

Prilagodljivi su i njihova krajnja prenosivost omogućava da se prenose na sledeći događaj veoma lako i bez napora.

Uz ovaj isplativ način, nema potrebe da trošite vreme na bilo koje drugo rešenje.

Sistem osvetljenja je posebno razvijen za upotrebu sa ovim displejima kako bi se osiguralo najživlje i ujednačeno osvetljenje bilo kog ekrana.

Grafički slojevi tkanine iz lagane kutije sublimirane bojom osiguravaju da vaš stalak ostane lagan, jednostavan za upotrebu i pruža najkorisnije moguće postolje ostavljajući maksimalan prostor za ljude i proizvode.

Grafika tkanine se lako može prilagoditi vašoj ciljnoj grupi i može se pratiti bez problema.

Dakle, u skladu sa asortimanom, ova pojednostavljena isporuka ostaje bez alata, što rezultira sa manje vremena provedenog na mestu prilikom instalacije, ali i dalje vam omogućava isporuku dizajnerski angažovanog prostora i stvaranje uticaja bez vremena i troškova uzaludno potrošenih.

Prenosni ili statični dvostrani dispeji sa osvetljenim kutijama savršeni su za lansiranje proizvoda, promovisanje hrane, prodaju ulaznica, prodajne šankove, promotivne zaslone, šankove za izložbe ili kao deo šire isporuke događaja koji se sastoji od mnoštva elemenata za prikaz kako bi se obezbedilo uspešno promovisanje događaja ili proizvoda.

Nedavni trendovi pokazuju da se tradicionalne reklame na otvorenom prostoru vraćaju u potpuno zatvorene dizajne koji uključuju brendirane osvetljene displeje kako bi odgovarali kako estetskoj marki tako i aktivnostima brenda. Čineći ih sjajnim izborom za reklamiranje firmi.

Osvetljene strukture sa pozadinskim osvetljenjem, izrađene po meri, daju živahne slike vidljive iz daljine.

Za vrhunsku isporuku promocije, integrišite sve vrste naših svetlećih displeja u vaš sledeći dizajn kampanje.

Kada birate oblik, strukturu i namenu displeja, obavezno razgovarajte sa našim timom.
Najčešći displeji su potpuno zatvoreni oblici, uključujući kvadratne, pravougaone i okrugle kutije po meri.

Osvetljeni suspendovani oblici i svetlobojne kutije obešene na četiri metra od poda pokazale su se popularnim u isporukama po narudžbi, jer ne samo da koriste mrtvi prostor vašeg izloga, već stvaraju intimnost sa osvetljenim plafonom i vide se iz daljine.

Sistem silikonskih ivica može se koristiti za prilagođenu izradu bilo kog osvetljenog elementa koji će se koristiti kao deo vašeg sledećeg prostora za promociju.

Moguće su jednostrane ili obostrane osvetljene kutije za osvetljenje, zidni, plafonsko ovešeni, trodimenzionalni oblici, prenosni displeji sa pozadinskim osvetljenjem ili samostojeće aplikacije.

To sistem čini idealnim za isporuku vrhunski dizajniranih i proizvedenih izložbenih štandova.

Zato prilikom sledećeg razmatranja vrhunski dizajniranog izvođenja izložbe, uzmite u obzir sistem svetlosnih dvostranih displeja za vašu prilagođenu promociju.

Jednostrani displej

Osvetljeni jednostrani displeji, uokvirene grafike, pružaju jedinstveni način da osvetlite poruku vaše marke.

Elegantni i atraktivni, ovi displeji čine više od samog okvira vaših proizvoda, takođe su energetski efikasni.

Dozvolite da vaša promocija sija iznutra i pružite pozdravni dodir ulazu ili predvorju zgrade postavljanjem zidnih ekrana kako biste se pohvalili priznanjima kompanije ili podelili misiju i vrednosti.

Stvorite karakteristične zidove sa više panela koji prikazuju proizvode u celoj unutrašnjosti vašeg prostora.

Displeji na vrhu su idealni za izložbene prostore u kojima mogu da obrazuju posetioce i potencijalne kupce, promovišu određene usluge i smanje vreme čekanja na uslugu.

Postavite jednostrani displej u područje sa velikim prometom ili ih ugradite u svoj celokupni sistem pronalaženja kampanje.

Istaknite svoju poruku i privucite pažnju onih koji šetaju ili se voze blizu vašeg preduzeća jednostranim visećim displejima.

Oglasite svoju najnoviju nekretninu ili promovišite sezonsku prodaju.

Privucite potencijalne pokrovitelje izvan vašeg preduzeća pokazujući trenutne specijalne ponude u displejima okrenutim prema spolja.

Danju ili noću, element osvetljenja dodaje vidljivost vašem brendu koristeći minimalnu količinu električne energije.

Ovi displeji mogu ostati osvetljeni dugo vremena, rade na LED napajanje i priključuju se na električne utičnice.

Stvorite bolji utisak spolja, promovišite svoje proizvode ili usluge sa većim uticajem i efikasnije ukažite na prednost svog proizvoda ovim prelepim jednostranim displejima.

Izrada LED svetlećih reklama je usluga za koju su zainteresovani mnogi klijenti i koju im sa zadovoljstvom pružamo.

Naša specijalizacija je izrada displeja za poslovne objekte, pumpe, restorane i ostale organizacije.

Klijenti iz različitih delatnosti dolaze do nas kako bi im izradili raznovrsne svetleće reklame.

Kada se radi o promociji, svi žele da se istaknu. Bez obzira radi li se o velikom kampanji, usluzi ili prodajnom mestu.

Cilj je privući gužvu i ostaviti utisak. Jedna od najefikasnijih metoda za to je upotreba osvetljenog ekrana, jaka svetla se uvek ističu.

Postoji toliko mnogo različitih načina na koji možete da istaknete svoj proizvod, a ovde kod nas postoji bezbroj opcija.

Jedan od naših najpriznatijih i široko korišćenih displeja je jednostrani displej.

Svestran je, isplativ, ponovo upotrebljiv, kompaktan i zaista se ističe.

Sistem je neverovatno jednostavan za upotrebu i lak za transport i može se sastaviti za nekoliko minuta.

Grafiku je lako promeniti kako se menja fokus vašeg događaja ili proizvoda, jednostavno kupujete novu čauru za grafiku koja će stati preko osnove i stupa sa LED svetlima.

Jednostrani displej poseduje lagan i fleksibilan materijal koji ne puca i čini ga diskretnim i sigurnim.

Saznajte više o jednostranim displejima i pogledajte prilagođene primere u našoj galeriji proizvoda.

Koje je vaše rešenje za reklamiranje firmi?

Svetleći displeji, prenosni i prilagođeni dizajn i izrada i dalje će biti jedan od najvećih trendova dizajna trenutno i efikasan način da se potrošačima isporuče brendovi koji će biti primećeni.

Sa inovativnim i pristupačnijim mogućnostima prikazivanja proizvoda sa pozadinskim osvetljenjem koji se svakog meseca pojavljuju na tržištu, proizvodi sa pozadinskim osvetljenjem uskoro će se od marketinškog trenda prebaciti u marketinški osnovni proizvod.

Svetleće reklame u našoj ponudi mogu biti različitih dimenzija i oblika i mogu se postavljati na različite načine.

Osvetljenje koje se koristi je vrhunskog kvaliteta a okviri su od metala ili plastike.

Vlasnici firmi se uglavnom plaše troškova vezanih za svetleće reklame, mada je taj strah uglavnom neosnovan.

Pored toga što se lako postavljaju, treba napomenuti i da su troškovi održavanja Svetlećih displeja veoma mali.

Jedan od benefita je takođe reprogramiranje i programiranje LED svetlećih displeja, te uz minimalne troškove, od jedne reklame može da se dođe do sledeće i to jako brzo.

Poznati su po tome što su jedinstveni u upotrebi, praktičnosti i trajnosti, Svetleći displeji obezbeđuju povratak investicije uz dodatni profit jer se svetleća reklama mnogo više primeti od obične reklame, posebno u večernjim časovima i noću.

Ukoliko ste zainteresovani za neki od naših proizvoda, pogledajte ponude na našem sajtu, a mi smo tu da vam odgovorimo na sva dalja pitanja.

Čekamo Vas!